Gefion Sjællandsgruppen

Foto: Román Emin / https://www.flickr.com/photos/roman_emin/14598014503/
Der var engang hvor Odin befalede gudinden GEFION at finde land. GEFION gik til kongen, der lovede hende alt, hvad hun kunne pløje på et døgn. GEFION fik fire sønner med en jætte og forvandlede dem til okser. Hun spændte nu okserne for ploven og pløjede Sjælland ud af Sverige. Tilbage blev søen Vänern. GEFION blev dannet i 1995 og er idag et annoncesamarbejde mellem DAGBLADET (Roskilde, Køge, Ringsted), Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt (sammelægning af Kalundborg Folkeblad og Holbæk Amts Venstreblad), Lolland Falsters Folketidende og Sjællandske

Fordele som annoncør
Ved indrykning i alle GEFION aviser opnås samannonceringsrabat. Derudover er der en række fordele ved at benytte dagbladene som annoncemedie:

* Loyale læsere, hvoraf 95% er abonnenter. Det giver høj sikkerhed ved målretning af budskaber.

* Aviserne dækker suverænt lokalområdet bedst i forhold til andre dagblade i samme område. Få kontakt med 18% af vores udgivelsesområde.

* GEFION har 199.000 læsere.